Evenementenhal Venray ter beschikking voor overheid

Easyfairs Nederland, uitbater van Evenementenhal Venray, heeft besloten actief mee te werken aan de strijd tegen het coronavirus door de hal ter beschikking te stellen aan de lokale en nationale overheden die betrokken zijn in de strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus.

Doordat alle evenementen die de komende weken gepland waren, zijn uitgesteld, wordt de eventlocatie in Venray niet gebruikt. Daarom heeft Easyfairs aan de Nederlandse overheden voorgesteld om haar locaties kosteloos ter beschikking te stellen in functie van hun noden.


Jeroen van Hooff, CEO van Easyfairs Nederland licht toe: “Wij zijn onder de indruk en geraakt door de onvoorwaardelijke inzet van alle overheden en gezondheidsinstanties. Wij vinden het logisch om als bedrijf zelf deel te nemen aan deze collectieve inspanning ter bestrijding van het coronavirus en om, waar mogelijk, het leed te verzachten van de mensen die direct getroffen zijn. Onze eventlocaties kunnen dienst doen als tijdelijke zorgcentra, locaties voor het onthaal en het scheiden van patiënten of als stockageruimtes van medisch materiaal. We hebben de burgemeester en wethouders van Venray persoonlijk op de hoogte gebracht en zij hebben ons laten weten dat ze indien nodig, gebruik zullen maken van dit initiatief.”