15 vragen aan Sanne Geurts

De 18-jarige Sanne Geurts uit Smakt beantwoordde deze week 15 vragen. Ze vertelde over haar droombaan, voorbeeld en het beste advies dat ze ooit kreeg.

1. Als je kon vliegen, waar zou je als eerste naartoe gaan?

Ik denk naar het buitenland, naar Australië of Amerika. En dan zou ik graag heel veel populaire plekken willen zien. Zoals in Amerika zou ik naar New York willen en naar San Francisco om de Golden Gate Bridge te bekijken en ik wil naar de Niagara Falls. Deze drie dingen zou ik graag ooit willen bezoeken.

2. Wat doe jij het liefste op een vrijdagavond?

Het liefst ga ik met vrienden/vriendinnen wat doen of naar een feestje. Maar soms vind ik het ook fijn om gewoon een avondje rustig aan te doen.

3. Wat is jouw droombaan?

Ik weet het eigenlijk niet precies, ik vind het zelf heel erg lastig. Ik vind kinderen heel erg leuk. Maar ik kan ook genieten van ouderen. Het liefst zou ik wat voor de tv willen doen maar ik kan bijvoorbeeld niet zingen, dus dat zit er niet in.

4. Welk boek heb je voor het laatst gelezen?

Het boek van Martien Meiland, want ik hou echt van die familie. Ik lees niet vaak, maar omdat ik altijd elke aflevering van zijn programma bekeek, vond ik het toch leuk om deze te lezen.

5. Wie is jouw voorbeeld?

Ik denk mijn favoriete influencer: Sara Verwoerd. Ze is niet mega bekend, maar ze heeft gewoon schijt aan iedereen en trekt zich niks aan van wat mensen van haar denken. Ook vind ik Chantal Janzen een geweldige vrouw en ik zou haar graag ooit eens willen ontmoeten.

6. Welk soort muziek luister jij vaak?

Ik hou heel erg van mijn jeugdmuziek van vroeger. Maar ook hou ik van uitgaansmuziek of gewoon de top 40.

7. Hou je meer van het strand of meer van de zee? En waarom?

100 procent het strand. Ik hou niet van de zee, sowieso durf ik niet in de zee als er vissen zwemmen en kwallen. En de zee is zout, als je dat dan per ongeluk doorslikt is het echt vies. Maar het strand is ook niet altijd top, als er overal zand gaat zitten, vind ik dit ook niet echt fijn. Het liefst ga ik gewoon in het zwembad.

8. Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Doe wat je leuk vind en volg je hart. Ook heb je momenten dat je er achter komt wie echt om je geeft en dan is het beste om mensen los te laten, ook al vind ik dat zelf heel lastig.

9. Heb je een verborgen talent?

Nee eigenlijk niet, tenminste dat kan ik zo niet bedenken.

10. Wat zou je nog graag willen leren in je leven?


Ik zou misschien wel Spaans willen leren en misschien leren zingen. Tenminste, dat het wat zuiver klinkt en volgens mij kan je daar les in krijgen. Of een nieuwe sport, maar wat voor sport, dat weet ik niet.

11. Welke film zou iedereen volgens jou gezien moeten hebben?

Sowieso de films Grease, Dirty Dancing, Mama Mia en de nieuwe versie van Annie. Ook de film After is geweldig. Ik vind heel veel films leuk.

12. Van welk attractiepark zou jij een abonnement van willen hebben?

Ik denk toch de Efteling, dat park heeft iets magisch. Dan kan je tenminste op dagen gaan wanneer de wachtrijen niet 90 minuten zijn.

13. Van welke snack krijg jij nooit genoeg?

Ik hou heel erg van chips, maar de laatste tijd hou ik ook heel erg van kersen. Gelukkig is dat gezond. Maar die zijn niet het hele jaar te koop.

14. Waar heb jij je beste vrienden leren kennen?

Allemaal op de basisschool of de middelbare school. Dus ik ken de meesten al een lange tijd. Ik spreek ze eigenlijk wel elke dag, de meesten tenminste. En in het weekend en in de vakanties zie ik ze ook regelmatig.

15. Wat is jouw favoriete kledingstuk?

Ik hou heel erg van gewone chillkleding en dat doe ik thuis ook altijd meteen aan. Als ik weg moet, vind ik een wat wijdere broek met een leuke top het leukste. En in de zomer jurkjes.

Tekst: Maud Rötjes