Nieuwe postcommandant voor brandweer

Ad Verhagen is de nieuwe postcommandant van het Venrayse brandweerkorps. Hij volgt Maria Verstegen op, die vrijdag 30 november bedankt werd voor haar inzet. Diezelfde avond kreeg de brandweerpost Venray een nieuwe tankautospuit overhandigd door de Veiligheidsregio.

Ad Verhagen is benoemd als nieuwe postcommandant van het Venrayse korps. Ook werd afscheid genomen van Maria Verstegen als postcommandant. Maria werd geprezen om haar inzet voor de Venrayse brandweer en de wijze waarop ze 5 jaar de post geleid heeft in soms moeilijke omstandigheden. Ook werd benoemd dat Maria in totaal 27 jaar in dienst is geweest bij de brandweer. Voor haar jarenlange inzet en toewijding kreeg ze van burgemeester Gillissen het Zilveren Bijtje van de gemeente Venray opgespeld.

Er was meer te vieren voor de brandweer: zij ontving een nieuwe tankautospuit. Het voertuig is één van de nieuwe voertuigen die door de Veiligheidsregio zijn aangeschaft en voldoet aan de nieuwste eisen voor brandbestrijding, arbeidshygiëne en veiligheid voor brandweerlieden. Het voertuig staat vanaf nu weer in de Venrayse kazerne.